ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Μεσσηνιακή Ζύμη
Εργαστήριο Ζυμαρικών - Παραδοσιακά Προϊόντα Μεσσηνία

Στο χωριό Χανδρινού στην Μεσσηνία, 15 χλμ από την Πύλο και 35χλμ από την Καλαμάτα, θα βρείτε το εργαστήριο ζυμαρικών “Μεσσηνιακή Ζύμη” το οποίο είναι κοντά σας για περισσότερα από 40 χρόνια, προσφέροντάς σας καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Εκτελώντας από το 2018 υπό νέα διεύθυνση, το εργαστήριο ζυμαρικών μας, ακολουθώντας τις ίδιες συνταγές που αγαπήθηκαν τόσο όλα αυτά τα χρόνια και χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, εξακολουθεί να σας προσφέρει τα καλύτερα ζυμαρικά της Μεσσηνίας.

Σε ένα ξεχωριστό πάντρεμα της παραδοσιακής τεχνικής με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παράγουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και με απόλυτη προσήλωση εξαιρετικά ζυμαρικά με στόχο να φτάνουν πάντα στο τραπέζι σας άριστα προϊόντα.
 

 


 

 
Με αγάπη & μεράκι

στο εργαστήριο μας, παράγουμε και σας προσφέρουμε λαζάνια, χυλοπίτες, χυλοπιτάκια, τραχανάδες, κριθαράκι, βίδες, πένες και πολλά ακόμα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των ζυμαρικών μας είναι το Α και το Ω στη σύνθεση του διατροφικού προφίλ των ζυμαρικών μας. Προέρχονται αυστηρά από ντόπιους παραγωγούς της περιοχής μας, γιατί το πρώτο μας μέλημα είναι η ποιότητα των ζυμαρικών μας. 

Η αγάπη για τον τόπο, η ανάγκη ανάδειξης της Ελληνικής γαστρονομίας και η επιθυμία για μεταμόρφωση των παραδοσιακών φρέσκων ζυμαρικών σε μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας των ζυμαρικών μας.

 


 

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση, ενώ αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, εκτός από το κατάστημά μας, τα προϊόντα μας, μπορείτε να τα βρείτε και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελία σας.